Wij willen u en uw dier graag leren kennen, en u wilt ons leren kennen.
Zo is uw ervaring op onze kliniek van begin tot eind gebaseerd op vertrouwen, en bezorgen we uw dier de beste zorg op een rustige manier. Hieronder leest u meer over onszelf.

Ons team zorgt voor uw dier

Frans Pleeging

Dierenarts gezelschapsdieren

Mijn naam is Frans Pleeging en ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Gent. Hoewel mijn afstudeerrichting paard was, ben ik al snel overgestapt naar de gezelschapsdieren, en zonder spijt! Mijn bijzondere interesses liggen in de tandheelkunde, echografie, interne geneeskunde en specifiek ook de oncologie.
Ik doe verder een promotie onderzoek (PhD) aan de Universiteit Gent, naar medicinale honing en wondgenezing bij dieren. Honing is zonder meer een prachtig wondermiddel van de natuur. Met dit in het achterhoofd zouden we nog beter de bijen moeten beschermen. Natuurlijk bestaat er ook een leven buiten werk. Thuis heb ik twee ontzettend lieve Britse kortharen en ga ik graag crossfitten om fit te blijven.

Sander Damen

Dierenarts paarden
Erkend paardendierenarts Stichting Paard

Ik ben Sander Damen en mijn grote interesse als dierenarts ligt bij de paarden en pony’s. Ik heb net als Frans (en samen met hem) gestudeerd aan de Universiteit Gent en ben na mijn afstuderen meteen aan de slag gegaan als paardenarts. Ik heb bij diverse paardenklinieken in het land gewerkt en hierdoor brede kennis opgedaan in de paardengeneeskunde. Daarnaast heb ik meer specifieke verdieping gehad in de internistische zorg, orthopedie, tandheelkunde en veulenzorg.
Inmiddels ben ik teruggekeerd naar Zuid-Limburg en woonachtig in Sittard, waar ik ook ben opgegroeid. Ik woon daar samen met mijn partner en wij hebben een Rhodesian Ridgeback-reu genaamd Zef, die parttime fungeert als kliniekdirecteur en mascotte. Voor alle vragen omtrent paardachtigen kunt u bij mij terecht en ik zal u en uw dier met groot enthousiasme helpen.

Nicole Versteegh

Paraveterinair

Nicole is onze ervaren paraveterinair die de dierenartsen ondersteunt en de patiënten op de kliniek optimaal verzorgt. Ze heeft uitgebreide ervaring binnen de diergeneeskunde door haar werkzaamheden op bij verschillende grote dierenklinieken, zowel in Nederland als in het buitenland. Uw dier is bij Nicole in uitermate geschikte handen en wij zijn heel blij met haar kundigheid en expertise.

Zef

Kliniekmascotte

Mijn naam is Zef, ik ben een 4-jarige Rhodesian Ridgeback-reu en ik mag soms mee naar kantoor van de dierenkliniek om achter de schermen heel veel te slapen. Mijn voornaamste hobby’s zijn daarnaast knuffelen met mens en dier, vragen om aandacht, en wandelen in het bos. Ik hou niet van regen, dan lig ik warm en droog op de bank. Tot snel op onze dierenkliniek!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Wij zenden maximaal een keer per maand een e-mail met medische informatie, klinieknieuws of interessante aanbiedingen. Lees hier meer.

  • Openingstijden
  • 08.30 - 17.30 Maandag
  • 08.30 - 17.30 Dinsdag
  • 08.30 - 17.30 Woensdag
  • 08.30 - 17.30 Donderdag
  • 08.30 - 17.30 Vrijdag
  • spoeddienst Zaterdag
  • spoeddienst Zondag

Copyright © 2024 Dierenkliniek Bingelrade BV.